White wine & ginger peach cocktail
Deze lichte cocktail is er echt een voor in de tuin met het zonnetje. De frisse tonen van Pinot Grigio worden gecombineerd met de zoete sappigheid van perzik en de subtiele pittigheid van gember. Het bruiswater maakt de cocktail extra sprankelend en verfrissend. De perzikpuree zorgt voor een schuimende laag op de cocktail.
Ingrediëntenlijst
– 100 ml Pinot Grigio
– 40 ml perzikpuree
– 10 ml gembersiroop
– 50 ml bruiswater
– Garnering: schijfje perzik of takje munt
Zo maak je de White wine & ginger Peach:
Voeg de Pinot Grigio, perzikpuree en gembersiroop toe. Top af met bruiswater en roer zachtjes door. Garneer met een perzikschijfje of een takje munt.
Culinaire aanraders voor bij de White wine & ginger peach cocktail:
Mini perzik-tartelettes met romige vulling
De perzik accenten sluiten aan bij romige lichte desserts zoals deze perzik tartelettes. Het is zoet op zoet waardoor dit de fruitige kant goed benadrukt. Het pittige karakter van de gembersiroop komt subtiel terug in de tartelettes door het deeg.
